- Berichten
- 2.592
Het is alweer een tijd geleden sinds ik iets gepost heb dus maar gelijk een uitgebreide reportage gemaakt.
Afgelopen week werd het een gehakttaart. Ik had deze vaker voorbij zien komen op Facebook maar wilde er mijn eigen draai aan geven. Dus bij deze:
Een gietijzeren pan
Lange plakken spek in leggen en uit laten steken
Bestrooien met rub:
Laagje rundergehakt erop:
Wederom een laagje rub:
Beleggen met groentjes:
Bolletje mozzarella toegevoegd
Wederom afdekken met gehakt
Plakken spek die over de rand van de pan staken terug vouwen
Wederom een laagje rub en indirect op de Q ermee
Uiteraard een stukje rookhout toevoegen en een glace erover:
Door tot een kern van 70 graden. (Deze was iets verder ;(
Het resultaat:
Hij was wel heerlijk trouwens.
Bedankt voor het kijken maar weer.
B-) B-)
Afgelopen week werd het een gehakttaart. Ik had deze vaker voorbij zien komen op Facebook maar wilde er mijn eigen draai aan geven. Dus bij deze:
Een gietijzeren pan
Lange plakken spek in leggen en uit laten steken
Bestrooien met rub:
Laagje rundergehakt erop:
Wederom een laagje rub:
Beleggen met groentjes:
Bolletje mozzarella toegevoegd
Wederom afdekken met gehakt
Plakken spek die over de rand van de pan staken terug vouwen
Wederom een laagje rub en indirect op de Q ermee
Uiteraard een stukje rookhout toevoegen en een glace erover:
Door tot een kern van 70 graden. (Deze was iets verder ;(
Het resultaat:
Hij was wel heerlijk trouwens.
Bedankt voor het kijken maar weer.
B-) B-)