Beef en Steak

Gehaktbrood

 
 
 

diesel4666

Pitmaster
Berichten
546
Laatst voor het eetst een gehaktbrood gemaakt. Natuurlijl op de bbq dan.
Wat extra rub erbovenop en tegen het einde afgelakt met bbq saus. Het blokje fruithout zorgde voor wat rook. Voor ons was dat net op het nippertje qua hoeveelheid rooksmaak, moest zeker niet meer zijn. Wel enorm sappig!

Normaal maken wij altijd gehaktballetjes gebakken in de pan. Dan heb je veel meer korst. En dat verkies ik eerlijkgezegd toch boven het vleesbrood.
5a0a42ec1de230a7c88f3508a0f4b3be.jpg
9e57acceae2e0daf3ae575d14dbfdee8.jpg
a15216d70a62522c5ce38f97e50b7ee7.jpg
5f1ac96e42df0fb67f5342f310a5d04a.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan