Beef en Steak

Gehaktballen op un plenkske beginnend met een F.

 
 
 
 

Jappert

Gemarineerd
Berichten
1.035
Stond al lang op mijn todo lijst en eindelijk de Genootschapsplankjes kunnen aan breken.

Eerst de WGA klaar gezet op Barrel 1.

20131117_172019_zps6ea35abb.jpg


Plenkske in het water, wel een stukje moeten afzagen omdat het anders niet op de WGA past.

20131117_172346_zps804c8731.jpg


De ballen er op. Ook de eerste keer een test met mijn eigen Barrel Dust Rub.

20131117_174801_zpsfcc0858e.jpg


Lekker met een Stockyard Hill Country sausje.

20131117_181245_zps157f7787.jpg


En toen was het foto verhaal klaar helaas. We hebben ze soldaat gemaakt met gebakken aardappeltjes en verse spinazie.

 
Geen bacon, geen kaas? Dat zijn dan "Frits light ballen ". Wel lekker gegeten? Dat is het belangrijkste! Hoe vond je de rooksmaak van het plankje!
 
dat ziet eruit als heerlijke ballen
 
Mooie ballen.
 
Inderdaad Dominique, kan me voorstellen dat het met Bacon heel lekker was geweest. Had het simpelweg niet in huis. Qua rooksmaak was het heel subliem. Heb tot nu toe alleen ervaring met Appel, Cherry, Hickory en Eik. Dit was echt anders, geraffineerder zeg maar. 
 
Ja, dat cedar geeft een heel bijzonder smaakje, dat vind ik ook. Lekker! Fijn dat je zo tevreden bent.
 
D?gge bedankt zet d? witte Camiel.

(Heel hartelijk dank voor je welgemeende felicitaties Camiel)
 
Met Camiel en Jappert hebben we er weer een soort van pseudo-buitenlanders bij op het Genootschap, hahahaha
 
Frits z'n kale ballen op een plankje.... het wordt nu wel erg bedenkelijk ;)
 
Fraai ballenspel weer hoor ;D
 
Ik snap er geen bal meer van  :-/
 
De bal is rond....
 
`Wat een balletent dat forum ;)
Maar ze zijn wel mooi
 
Terug
Bovenaan Onderaan