- Berichten
- 295
Daar heb je hem.
Runder gehaktbal met cheddar kaas erin en afgelakt met Jack Daniels honing bbq saus. Met rodebieten salade. Beetje het idee van de ballen van frits dus niet boos worden
ingrediënten.
- 500 runder gehakt.
- 1 rode ui gesnipperd.
- 3 plakjes cheddar kaas.
- 3 eetl Jack Daniels pork rub.
- Jack daniels honing bbqsaus.
- 2 lente ui in ringetjes.
- stokbrood.
- cederhout Rookplankje.
Rode bieten salade.
- 2 potjes rodebieten
- 3 augurken in stukjes
- halve rode uit gesnipperd
- 6 eetl sladressing
Bereiding
- meng het gehakt en de ui en kruiden.
- Maak 3 ballen van 200 gram en voeg de cheddar kaas toe in het midden.
- bbq op 175 graden direct de gehaktballen op het plankje garen boven de kolen tot een kerntemp van 65 graden.
- de gehaktballen aflakken met bbqsaus.
- bij kern temp van 75 in plakjes snijden
- serveren op een voorverwarmd stokbroodje met lente ui als garnering.
Eetsmakelijk
Runder gehaktbal met cheddar kaas erin en afgelakt met Jack Daniels honing bbq saus. Met rodebieten salade. Beetje het idee van de ballen van frits dus niet boos worden
ingrediënten.
- 500 runder gehakt.
- 1 rode ui gesnipperd.
- 3 plakjes cheddar kaas.
- 3 eetl Jack Daniels pork rub.
- Jack daniels honing bbqsaus.
- 2 lente ui in ringetjes.
- stokbrood.
- cederhout Rookplankje.
Rode bieten salade.
- 2 potjes rodebieten
- 3 augurken in stukjes
- halve rode uit gesnipperd
- 6 eetl sladressing
Bereiding
- meng het gehakt en de ui en kruiden.
- Maak 3 ballen van 200 gram en voeg de cheddar kaas toe in het midden.
- bbq op 175 graden direct de gehaktballen op het plankje garen boven de kolen tot een kerntemp van 65 graden.
- de gehaktballen aflakken met bbqsaus.
- bij kern temp van 75 in plakjes snijden
- serveren op een voorverwarmd stokbroodje met lente ui als garnering.
Eetsmakelijk