Beef en Steak

Gegrilde snijbonen, hamburgers en een fruitcrumble toe

 
 

Sabine

Kooltjesharker
Berichten
231
Hoewel het weer er niet helemaal naar was, werd het tijd om de Q aan te steken.

De gegrilde snijbonen van Howard Komproe uit bbq-tijd van Susan Aretz heb ik al eerder gemaakt. Een leuk en smakelijk gerecht dat vrij snel op tafel staat.

IMG_0998.jpeg

IMG_1002.jpeg


Daarnaast lekkere hamburgers en broodjes op het rooster.

IMG_1001.jpeg


IMG_0985.jpeg


Als nagerecht een crumbledeeg gemaakt en een mix van zo ongeveer al het fruit dat ik kon vinden. Wat piment en kaneel erdoor en het deeg erover heen kruimelen. Op de hete bbq een half uurtje bakken en dan smikkelen met wat room erbij 😋

IMG_1003.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Ik vind het er allemaal smakelijk uitzien
 
Geweldig Sabine.
Ik krijg veel inspiratie bij het lezen van jou verslagen
 
Leuk, gegrilde snijbonen had ik nog nooit gezien. Ga ik zeker ook eens doen. Bedankt!
 
Terug
Bovenaan Onderaan