- Berichten
- 231
Hoewel het weer er niet helemaal naar was, werd het tijd om de Q aan te steken.
De gegrilde snijbonen van Howard Komproe uit bbq-tijd van Susan Aretz heb ik al eerder gemaakt. Een leuk en smakelijk gerecht dat vrij snel op tafel staat.
Daarnaast lekkere hamburgers en broodjes op het rooster.
Als nagerecht een crumbledeeg gemaakt en een mix van zo ongeveer al het fruit dat ik kon vinden. Wat piment en kaneel erdoor en het deeg erover heen kruimelen. Op de hete bbq een half uurtje bakken en dan smikkelen met wat room erbij
De gegrilde snijbonen van Howard Komproe uit bbq-tijd van Susan Aretz heb ik al eerder gemaakt. Een leuk en smakelijk gerecht dat vrij snel op tafel staat.
Daarnaast lekkere hamburgers en broodjes op het rooster.
Als nagerecht een crumbledeeg gemaakt en een mix van zo ongeveer al het fruit dat ik kon vinden. Wat piment en kaneel erdoor en het deeg erover heen kruimelen. Op de hete bbq een half uurtje bakken en dan smikkelen met wat room erbij
Laatst bewerkt: