- Berichten
- 12.038
Vlees is niet het enige dat je op je barbecue kunt maken, sommige groenten laten zich ook prima grillen zoals Little Gem, dat is een kleine compacte slasoort. Gisteren kwam ik ze tegen toen ik door de Sligro struinde.
Om ze te bereiden snij je ze door en besprenkel je ze met olijfolie. Daarna direct grillen tot ze er mooi uitzien en het hart zacht begint te worden. Als ze van de barbecue afkomen besprenkelen met balsamico azijn en klaar, een simpel lekker bijgerecht van de barbecue. Kan niemand meer klagen dat je geen groenten eet
Ik heb ze bij de asperges geserveerd vandaag.
Om ze te bereiden snij je ze door en besprenkel je ze met olijfolie. Daarna direct grillen tot ze er mooi uitzien en het hart zacht begint te worden. Als ze van de barbecue afkomen besprenkelen met balsamico azijn en klaar, een simpel lekker bijgerecht van de barbecue. Kan niemand meer klagen dat je geen groenten eet
Ik heb ze bij de asperges geserveerd vandaag.