- Berichten
- 62
Goedemiddag,
Ik liep zojuist langs mijn Bastard, welke lekker in de hitte van de zon warm staat te zijn. De exacte temperatuur op het rooster heb ik niet gemeten, maar de dome geeft 60 graden aan.
Zou het mogelijk zijn, om er nu een steak in te leggen? Gewoon een simpel biefstukje ofzo. Misschien mijn smoke generator ernaast voor de smaak. En dan, heeel lang wachten, dat lijkt mij het ultieme low and slow, een beetje zoals sous vide garen.
Ik ben bang voor wat bacterie groei, dus, het stukje misschien wel even vacuüm verpakken.
Wat denken jullie?
A: ik sla over, ik wil niet ziek worden
B: haha, waarom?
C: top manier om een perfect door en door medium stukje vlees te maken (even korstje bakken een in pan)
D: geen, of al van bovenstaande.
Ik ben benieuwd!
Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk
Ik liep zojuist langs mijn Bastard, welke lekker in de hitte van de zon warm staat te zijn. De exacte temperatuur op het rooster heb ik niet gemeten, maar de dome geeft 60 graden aan.
Zou het mogelijk zijn, om er nu een steak in te leggen? Gewoon een simpel biefstukje ofzo. Misschien mijn smoke generator ernaast voor de smaak. En dan, heeel lang wachten, dat lijkt mij het ultieme low and slow, een beetje zoals sous vide garen.
Ik ben bang voor wat bacterie groei, dus, het stukje misschien wel even vacuüm verpakken.
Wat denken jullie?
A: ik sla over, ik wil niet ziek worden
B: haha, waarom?

C: top manier om een perfect door en door medium stukje vlees te maken (even korstje bakken een in pan)
D: geen, of al van bovenstaande.
Ik ben benieuwd!
Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk