- Berichten
- 397
Een poging gedaan om een recept van Steven Raichlen te maken uit the barbeque bible. " Spiced grilled Pineapple "
Een verse ananas gekocht, de rest van de ingrediënten had ik in huis. In plaats van rum heb ik gekozen voor Cognac omdat ik die in huis had ipv rum.
Ananas "geslacht" en mooie ronde schijven gemaakt.
Riet suiker, kaneel, limegeste en kruidnagel poeder gemengd en de schijven rondom "gerubbed" .
De schijven op de WGA direct op de kolen en aan beide kanten aangezet.
Daarna ingesmeerd met gesmolten boter en in een kleine scilleton op de bakplaat laten garen.
Vlak voor het "serveren" de ananas geflambeerd met de Cognac.
Conclusie is dat het erg lekker was zeker met een bolletje vanille ijs erbij (waarvan geen foto).
Qua presentatie is er veel werk aan de winkel. Maar smaak wint het bij mij altijd van presentatie.
Een verse ananas gekocht, de rest van de ingrediënten had ik in huis. In plaats van rum heb ik gekozen voor Cognac omdat ik die in huis had ipv rum.
Ananas "geslacht" en mooie ronde schijven gemaakt.
Riet suiker, kaneel, limegeste en kruidnagel poeder gemengd en de schijven rondom "gerubbed" .
De schijven op de WGA direct op de kolen en aan beide kanten aangezet.
Daarna ingesmeerd met gesmolten boter en in een kleine scilleton op de bakplaat laten garen.
Vlak voor het "serveren" de ananas geflambeerd met de Cognac.
Conclusie is dat het erg lekker was zeker met een bolletje vanille ijs erbij (waarvan geen foto).
Qua presentatie is er veel werk aan de winkel. Maar smaak wint het bij mij altijd van presentatie.
