- Berichten
- 7.242
Vandaag het recept voor garnalencake uit Smart BBQ van Julius Jaspers gemaakt. Recept iets aangepast naar oosterse smaken, dus de rozemarijn weggelaten en gember en een halve rode peper toegevoegd.
Resultaat viel tegen, niet zozeer de smaak, die was goed. Het had wat weg van de vulling van een dumpling. De "cake" was nog te nat na het aansnijden, en te dun. Hierdoor ging het afgrillen niet zoals
de bedoeling was....
De volgende keer een dikkere laag in het blik en volledig in de koelkast terugkoelen.
Het toetje heeft ook nog wat aanpassingen nodig, mag wat zoeter; Clafoutis met bosbessen (bedankt Lourens... )
Blijven oefenen
Resultaat viel tegen, niet zozeer de smaak, die was goed. Het had wat weg van de vulling van een dumpling. De "cake" was nog te nat na het aansnijden, en te dun. Hierdoor ging het afgrillen niet zoals
de bedoeling was....
De volgende keer een dikkere laag in het blik en volledig in de koelkast terugkoelen.
Het toetje heeft ook nog wat aanpassingen nodig, mag wat zoeter; Clafoutis met bosbessen (bedankt Lourens... )
Blijven oefenen