Onlangs ben ik meegeweest met een jacht op grauwe gans. Na 15 ganzen hielden we het voor gezien. Ik heb een paar jonge ganzen meegenomen (die zijn net wat malser ivm minder vlieguurtjes).
Ik bedacht me dat ik nog nooit ganzenshoarma heb gegeten maar de filets altijd in z'n geheel braad. Deze keer gaat het dus even anders dus borstfilets kleingesneden en de monolith opgestookt tot 150 graden.
Het rooster nog even volgelegd met wat kip voor het geval iemand de gans niet kon waarderen. Dat was niet het geval overigens. Alles is helemaal opgegaan.
Ik bedacht me dat ik nog nooit ganzenshoarma heb gegeten maar de filets altijd in z'n geheel braad. Deze keer gaat het dus even anders dus borstfilets kleingesneden en de monolith opgestookt tot 150 graden.
Het rooster nog even volgelegd met wat kip voor het geval iemand de gans niet kon waarderen. Dat was niet het geval overigens. Alles is helemaal opgegaan.