BasBQ
Beef en Steak

GAMBA'S AL AJILLO (KNOFLOOK GARNALEN)

 

Rebbelralph

Vuurmaker
Berichten
96
Zo vandaag maar eens een keer m'n weber wok uit de kelder gehaald wordt dat ding ook eens gebruikt.

Wat ik gemaakt heb is het volgende

750 gr gamba's ( eerst gepeld en schoongemaakt)
5 teentjes knoflook
1 rode peper
Olijfolie
1 citroen
Beetje verse peterselie

Maak de garnalen schoon. Gebruik een scherp mes om de bovenkant in te snijden en de donkere ader te verwijderen. Hak het pepertje en schil de knoflooktenen.

Verhit de olijfolie in de wok. Voeg het pepertje en de geperste knoflook toe en verhit 30 seconden op hoog vuur. Voeg dan de garnalen toe en blijf 2 minuten roeren. Strooi er wat zout en peper op. Knijp er een beetje citroensap over uit. Doe alles in een schaaltje en strooi de peterselie erover.

Lekker makkelijk maar wel erg lekker.

1c7ab7d9f3b7994a3d134c2327f7f352_zps5ddf3955.jpg


3ffd957ed2cdcce4b1feca55bea5b8bb_zps15024087.jpg
 
Ze zien er heerlijk uit!
 
mooie foto's
 
Lekker hoor!
 
Jammie!! Simpel maar lekker!
 
Knoflook en peterselie: een gouden combo voor veel zaken, maar zeker met garnalen. Lekker man.
 
Blief ik! Heel erg!
 
Mooi ! wat tijd over Ralph ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan