- Berichten
- 12.038
Vandaag even een BCC geprobeerd op de BGE, was sneller klaar dan ik had ingeschat. Op de weber ben ik meestal 5 kwartier kwijt, nu was hij 93?C in de borst na die tijd!
Denk zelf dat het komt omdat hij op de platesetter staat en dus ook van onder warmte oppikt, ik zet ze normaal altijd op het kolenrooster naast de kooltjes.
Kippetje was erg lekker en totaal niet droog! Had mijn nieuwe kip rub, de Funky Chicken Rub er op zitten, het recept zal ik morgen even neerzetten als ik een foto heb gemaakt van de ingredi?nten. Het velletje was net zo knapperig als wanneer ik kippetjes aan het spit maak, daar was ik best wel verbaasd over. Had wel de schuif even opengezet na een uurtje en de temperatuur laten oplopen tot 200?C, denk dat dat het knapperig maken een aardig handje helpt. Dat oplopen doet hij waar je bij staat, grappig om te zien
Denk zelf dat het komt omdat hij op de platesetter staat en dus ook van onder warmte oppikt, ik zet ze normaal altijd op het kolenrooster naast de kooltjes.
Kippetje was erg lekker en totaal niet droog! Had mijn nieuwe kip rub, de Funky Chicken Rub er op zitten, het recept zal ik morgen even neerzetten als ik een foto heb gemaakt van de ingredi?nten. Het velletje was net zo knapperig als wanneer ik kippetjes aan het spit maak, daar was ik best wel verbaasd over. Had wel de schuif even opengezet na een uurtje en de temperatuur laten oplopen tot 200?C, denk dat dat het knapperig maken een aardig handje helpt. Dat oplopen doet hij waar je bij staat, grappig om te zien