- Berichten
- 1.525
donderdag is bij mij vaak de dag om iets van de Q te laten komen.
dus maar weer eens een plankje pakken (er komen er toch weer wat aan) en de ballen van frits er op.
aangezien dit een maaltijd moest worden en het niet op een broodje kwam heb ik er een eigen draai aangegeven.
dus een bal gehakt maken met als smaakmakers mijn eigen rub en wat SBR sweet 'n spicey en een scheutje worcestersaus. hier omheen twee plakjes eigen gerookte bacon en hop op het plankje
na 20 minuutjes insmeren met de cola bbq-saus
en bij 73 graden kerntemperatuur de ballen eraf en hop op het bordje met wat gegrilde aardappeltjes en coleslaw van spitskool
wat vonden we ervan:
heerlijk gegeten en zo zie je maar weer dat iets simpels zo lekker smaakt.
de foto van het einde op de Q was echt zo mislukt dat zelfs ik die niet aan jullie durfde te laten zien
thnx for watching
dus maar weer eens een plankje pakken (er komen er toch weer wat aan) en de ballen van frits er op.
aangezien dit een maaltijd moest worden en het niet op een broodje kwam heb ik er een eigen draai aangegeven.
dus een bal gehakt maken met als smaakmakers mijn eigen rub en wat SBR sweet 'n spicey en een scheutje worcestersaus. hier omheen twee plakjes eigen gerookte bacon en hop op het plankje
na 20 minuutjes insmeren met de cola bbq-saus
en bij 73 graden kerntemperatuur de ballen eraf en hop op het bordje met wat gegrilde aardappeltjes en coleslaw van spitskool
wat vonden we ervan:
heerlijk gegeten en zo zie je maar weer dat iets simpels zo lekker smaakt.
de foto van het einde op de Q was echt zo mislukt dat zelfs ik die niet aan jullie durfde te laten zien
thnx for watching