- Berichten
- 21
Met de Kamado Joe eindelijk onder de overkapping, eerst maar wat 'simpelere' gerechtjes maken om zo de bbq een beetje te leren kennen.
Vandaag was dat, frikandellen burnt end. (Alle credits wederom naar @noskos)
De kamado aangestoken en ondertussen de frikandellen ingesmeerd met mosterd en voorzien van een rub en ondertussen wachten tot de bbq stabiel is;
Q stabiel op 125 graden en de frikandellen erop om een half uurtje te roken (Ja, er zit iets van condens in de thermometer..);
Na een halfuurtje roken op kers, zagen ze er zo uit. Frikandellen eraf en de Q naar 175 graden stoken;
Frikandellen in stukjes en samen met wat roomboter, bbq saus en bruine suiker in wat alu bakjes. Eet smakelijk!
Vandaag was dat, frikandellen burnt end. (Alle credits wederom naar @noskos)
De kamado aangestoken en ondertussen de frikandellen ingesmeerd met mosterd en voorzien van een rub en ondertussen wachten tot de bbq stabiel is;
Q stabiel op 125 graden en de frikandellen erop om een half uurtje te roken (Ja, er zit iets van condens in de thermometer..);
Na een halfuurtje roken op kers, zagen ze er zo uit. Frikandellen eraf en de Q naar 175 graden stoken;
Frikandellen in stukjes en samen met wat roomboter, bbq saus en bruine suiker in wat alu bakjes. Eet smakelijk!