Beef en Steak

fotogame "Gevuld"; Italiaanse gevulde kalfspicanha met risotto en asperges

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.028
Jaja, lieve kijkbuiskinderen, het was zondag een uitgelezen weertje om wat te fabriceren voor de foto wedstrijd.

Ik heb een kalfspicanha genomen en deze gevuld met een mengsel van:
- 1 el groene pesto
- 4 plakjes spianata romana
- 1 sjalot
- 5 kastanjechampignons (bakken tezamen met knoffie en sjalotje)
- knoflook
- 4 zongedroogde tomaten
- geraspte parmezaan
- 2 el pijnboompitten. (eerst roosteren)
- 1 el italiaanse kruiden
- PeZo

Vervolgens de picanha geopereerd. Altijd een secuur werkje en volgestopt met zoveel mogelijk vulling. Blijft wat van over om zo te bakken 😋
Beetje dicht geknoopt.
Daarna uitwendig gerubt met italiaanse kruiden, PeZo

Biertje kloeken.
Eitje op 140 C. indirect. Vlees erop en laten roken met een blokje olijfhout. Bij 47 C eraf en rustig laten rusten.
Ondertussen BGE omgebouwd naar grillstand en halfmoon platesettter.
Asperges en wat restanten champignons gegrild
Daarna de picanha afgegrild.

Opgediend met de gegrilde asperges en home made risotto en een duits rood vruchtensapje.

IMG_8486.jpg
IMG_8487.jpg
IMG_8488.jpg
IMG_8494.jpg
IMG_8492.jpg
IMG_8495.jpg
IMG_8497.jpg
IMG_8498.jpg
IMG_8503.jpg
IMG_8508.jpg
 
Laatst bewerkt:
en daarna, buikje vol, snaveltjes toe en welterusten!

Wat een heerlijk maal weer.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Ziet er heerlijk uit.
Lagen die groene asperges gewoon bij jullie in de supermarkt? Wij hebben afgelopen week overal gezocht maar niet kunnen vinden.
 
Ziet er heerlijk uit.
Lagen die groene asperges gewoon bij jullie in de supermarkt? Wij hebben afgelopen week overal gezocht maar niet kunnen vinden.
Op de markt in Nijmegen
 
Terug
Bovenaan Onderaan