- Berichten
- 180
Mijn voornemen voor dit jaar, iets meer vis op de kamado klaar maken. Tot nu toe lukt het me aardig, vorig jaar 1 keer zalm op de kamado klaar gemaakt, dit jaar is dit toch al de 3de vis die erop komt. Na de kabeljauwfilets en de dorade, de forel klaargemaakt.
Makkelijk visje om mee te werken, enkel toen de bazin zei, ik wil een papillot begon ik te steigeren. Een visje moet het hete vuur voelen was mijn argument. Echter zoals we de wederhelft kennen wilde ze van geen wijken weten en heb ik dan maar haar papillot ook erbij gedaan. De papillot ongeveer een kwartier erop gelegd, de forel natuur beide kanten 5 minuten laten garen op 200°c.
Om te eindigen:
Pluspunten:
- Heerlijke vis
- Makkelijk klaar te maken
- Novus Portus is een bier dat gebrouwd wordt met Nelson Sauvin hop, deze hop kent een citrus afdronk en moet zeggen het smaakte erbij.
Voor verbetering vatbaar:
- Niks eigenlijk. Of misschien de vrouw gelijk geven dat het toch zo slecht niet is de forel in papillote
Makkelijk visje om mee te werken, enkel toen de bazin zei, ik wil een papillot begon ik te steigeren. Een visje moet het hete vuur voelen was mijn argument. Echter zoals we de wederhelft kennen wilde ze van geen wijken weten en heb ik dan maar haar papillot ook erbij gedaan. De papillot ongeveer een kwartier erop gelegd, de forel natuur beide kanten 5 minuten laten garen op 200°c.
Om te eindigen:
Pluspunten:
- Heerlijke vis
- Makkelijk klaar te maken
- Novus Portus is een bier dat gebrouwd wordt met Nelson Sauvin hop, deze hop kent een citrus afdronk en moet zeggen het smaakte erbij.
Voor verbetering vatbaar:
- Niks eigenlijk. Of misschien de vrouw gelijk geven dat het toch zo slecht niet is de forel in papillote