LegeBoekenkast
Vuurmaker
- Berichten
- 66
Afgelopen weekend voor het eerst Flatbread met kip gemaakt.
Het flatbread gemaakt op basis van een recept van BBQ experience center.
De knoflooksaus gemaakt van verse knoflook, mayonaise, een beetje water en cayenne peper.
De ingelegde uitjes gemaakt volgens het recept van Smokey Goodness.
De kip gemarineerd met olijfolie en knoflook. In een rub van Angus en Oink. Ik heb een combinatie gemaakt van 2 rubs; de garlic and herb en de honey chili.
De kippendijen heb ik op spiesen op de Bastard (180 graden) gelegd tot een kern van 73 graden.
Ten slotte alles op het flatbread gelegd (en de spies verwijderd ) en wat gebakken uitjes toegevoegd voor wat crunch.
Buiten dat het lastig te eten is zonder te knoeien was het echt heel erg lekker. Dikke aanrader!
Het flatbread gemaakt op basis van een recept van BBQ experience center.
De knoflooksaus gemaakt van verse knoflook, mayonaise, een beetje water en cayenne peper.
De ingelegde uitjes gemaakt volgens het recept van Smokey Goodness.
De kip gemarineerd met olijfolie en knoflook. In een rub van Angus en Oink. Ik heb een combinatie gemaakt van 2 rubs; de garlic and herb en de honey chili.
De kippendijen heb ik op spiesen op de Bastard (180 graden) gelegd tot een kern van 73 graden.
Ten slotte alles op het flatbread gelegd (en de spies verwijderd ) en wat gebakken uitjes toegevoegd voor wat crunch.
Buiten dat het lastig te eten is zonder te knoeien was het echt heel erg lekker. Dikke aanrader!
Laatst bewerkt: