- Berichten
- 4.898
Zondag enkele flammkuchen gemaakt met een niet standaard topping.
Echt geloof me, de spekblokje met venkel, maak ik snel weer.
Voor de deeg. Lui geweest en deze uit de koeling bij AH gehaald.
Gedeeld en gevuld.
Flammkuchen met spekjes en venkel.
- deeg lichtjes insauzen met creme fraiche
- zuinigjes wat gehakte knoflook op de creme fraiche verdelen
- in kleine reepjes gesneden venkel erover
- Daarna aftoppen met pakweg 75 gr. spekblokje en wat gehakte bosui
- ff met de pepermolen erover heen en dan op de pizza steen bij 250 C. voor 11 min.
Flammkuchen met champignons en geitenkaas
- deeg lichtjes insauzen met creme fraiche
- zuinigjes wat gehakte knoflook op de creme fraiche verdelen
- in plakjes gesneden kastanje champignons erop
- Daarna aftoppen met harde geitenkaas en wat gehakte bosui
- geheel bestrooien met een vleugje italiaanse kruiden
- op de geitenkaas wat extra peper malen en dan op de pizza steen bij 250 C. voor 11 min.
Echt geloof me, de spekblokje met venkel, maak ik snel weer.
Voor de deeg. Lui geweest en deze uit de koeling bij AH gehaald.
Gedeeld en gevuld.
Flammkuchen met spekjes en venkel.
- deeg lichtjes insauzen met creme fraiche
- zuinigjes wat gehakte knoflook op de creme fraiche verdelen
- in kleine reepjes gesneden venkel erover
- Daarna aftoppen met pakweg 75 gr. spekblokje en wat gehakte bosui
- ff met de pepermolen erover heen en dan op de pizza steen bij 250 C. voor 11 min.
Flammkuchen met champignons en geitenkaas
- deeg lichtjes insauzen met creme fraiche
- zuinigjes wat gehakte knoflook op de creme fraiche verdelen
- in plakjes gesneden kastanje champignons erop
- Daarna aftoppen met harde geitenkaas en wat gehakte bosui
- geheel bestrooien met een vleugje italiaanse kruiden
- op de geitenkaas wat extra peper malen en dan op de pizza steen bij 250 C. voor 11 min.