BasBQ
Beef en Steak

Flammkuchen diy deeg vs Tante Fanny

JeroenQ

Vuurmaker
Berichten
95
Flammkuchen van de BBQ is altijd een succes hier in huis.
Zag onlangs die kant en klare bodems van Tante Fanny in de supermarkt liggen en was benieuwd wat is nou lekkerder?
Zelf gemaakt deeg of die kant en klare?
Dat wordt eens testen.
Conclusie............eigen gemaakt is lekkerder was het oordeel van de afhankelijke jury.
Maar de kant en klare is zeker niet vies.
En soms wel net zo makkelijk.
Ook stukje flammkuchen gemaakt met gepofte knoflook en zeezout.
Vond m zelf erg lekker, mijn dochter vond het helemaal niks 😁

1000029959.jpg


1000029964.jpg


1000029967.jpg


1000029969.jpg


1000029972.jpg


1000029988.jpg


1000029986.jpg
 
Ik ben groot fan van het kant en klare flamkuchen deeg van de groothandel.
Die zijn nog dunner dan die van tante Fanny. Dat proeft voor mij meer als (slecht) pizza deeg.

(Zie dat bbq experience center ze ook verkoopt)



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ik ben groot fan van het kant en klare flamkuchen deeg van de groothandel.
Die zijn nog dunner dan die van tante Fanny. Dat proeft voor mij meer als (slecht) pizza deeg.

(Zie dat bbq experience center ze ook verkoopt)



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Die zag ik laatst ook langs komen
 
Terug
Bovenaan Onderaan