Beef en Steak

First time picanha

GrØnnelygte

Tondelzoeker
Berichten
10
Hoi!

Vandaag voor de eerste keer picanha gemaakt. Wel maar een halve uit schrik dat ie ging mislukken 😅.
Eerste keer beef op de kamado.

Holy grail rub van barbacoa erop, reverse sear tot 47 graden en erna afgegrild. Lekker dat krokante vetkorstje!

Triple d'anvers erbij voor tijdens het wachten.


IMG20250530174134.jpg
ac40a74a-eca5-4ac6-8ac0-b8f6851d2a58.jpg
IMG20250530183243.jpg
IMG20250530185837.jpg
491189874_2146660852426009_4445950558094708748_n.jpg
 
Picanha is toch wel een favorietje, blijf me er mee vermaken. Zie dat je je vlees graag goed rood hebt, leker man 🥩.
 
Groter is juist vaak makkelijker te controleren... dus extra netjes gedaan!
 
Heerlijk man!

Picanha is hier ook een van de favoriete stukjes vlees van de Bbq.
Dat vetje wat daar aanzit vind ik echt goddelijk. Koud vind ik het stiekem ook wel erg lekker op een broodje met wat groenvoer erbij.
 
Terug
Bovenaan Onderaan