Beste bbq-ers, rokers en grillers,
Pas sinds een jaar aan "de deksel op de grill" en dat smaakt nog altijd naar nog meer. Lees al een tijdje mee op dit forum en dacht de volgende logische stap maar te doen, dus bij deze; ik ben Chris, woonachtig in Barneveld en in het bezit van een Weber OT 57 en een zelfgebouwde RVS UDS incl eveneens home made PID blazertje. Vooral deze UDS staat garant voor lange en stabiele cooks.
Het kleine deurtje is om rookhout toe te kunnen voegen aan de kolenmand, deze mod kwam na een sizzling contact tussen onderarm een heet BBQ rooster... Twice... Want dat blokje rookhout moest er toch echt wel in.
Verstuurd vanaf mijn moto g(6) met Tapatalk
Pas sinds een jaar aan "de deksel op de grill" en dat smaakt nog altijd naar nog meer. Lees al een tijdje mee op dit forum en dacht de volgende logische stap maar te doen, dus bij deze; ik ben Chris, woonachtig in Barneveld en in het bezit van een Weber OT 57 en een zelfgebouwde RVS UDS incl eveneens home made PID blazertje. Vooral deze UDS staat garant voor lange en stabiele cooks.
Het kleine deurtje is om rookhout toe te kunnen voegen aan de kolenmand, deze mod kwam na een sizzling contact tussen onderarm een heet BBQ rooster... Twice... Want dat blokje rookhout moest er toch echt wel in.
Verstuurd vanaf mijn moto g(6) met Tapatalk