G
GerBQ
Gast
Mijn eerste bbq avontuur:
Op jullie advies heb ik de fazant na het kruiden (met marjolein, dille, mint en beetje kipkruiden) ingerold in (ontbijt)spek. Ik moest hem wel vastbinden. Het blijft toch wild, he?!
Daarna heb ik hem op een bierblik (Gulpener, Gladiator) geplaatst in de BBQ
Banjer kreeg hoopte dat het niet zou lukken, zodat er meer restjes overbleven.
Na ruim een uur was de fazant klaar. Lekker van smaak, maar toch een beetje droog/taai. Volgende keer misschien iets korter of minder heet, al blijft het altijd lastig met fazant
Op jullie advies heb ik de fazant na het kruiden (met marjolein, dille, mint en beetje kipkruiden) ingerold in (ontbijt)spek. Ik moest hem wel vastbinden. Het blijft toch wild, he?!
Daarna heb ik hem op een bierblik (Gulpener, Gladiator) geplaatst in de BBQ
Banjer kreeg hoopte dat het niet zou lukken, zodat er meer restjes overbleven.
Na ruim een uur was de fazant klaar. Lekker van smaak, maar toch een beetje droog/taai. Volgende keer misschien iets korter of minder heet, al blijft het altijd lastig met fazant