BasBQ
Beef en Steak

Fardo's: Gegratineerde Mosselen

 
 

Fardo NL

Stoker
Berichten
471
7662698106_be250b59cd_z.jpg

7662698672_cfb704d10f_z.jpg

7662700588_c8e7622e2a_z.jpg

7662702284_70209e6315_z.jpg

7662704030_5ff185de76_z.jpg

7662706524_1e37c45263_z.jpg
 
Dat ziet goed uit.
Leuk werkje om ze zo neer te leggen.
 
prachtig weer, dit zou ik ook zeker wel lusten. bedankt voor het delen
 
Mooi werk :) En wat is dat draadroostertje in het midden nog mooi glimmend :D
 
Awesome, Fardo.

Smaakte ze ook zo goed als ze eruit zagen?

Receptje zou goed staan in het receptendeel ;)
 
Lekker hoor ben ook gek op mosselen.
 
Ziet er erg lekker uit, ik hou van mosselen.
Receptje?
Please???
 
Dit lijkt mij ook wel wat. :D
 
Ik had het me er dit keer makkelijk van af gemaakt, dus kant en klare ingredi?nten genomen.

Ik heb de mosselen eerst voorgekookt (5-7 min) in witte trappist van La Trappe. Vervolgens de halve schalen er uit gehaald

Daarna heb ik de AH pastasaus en pesto gemengd en de emmentaler geraspt Vervolgens de mosselen gevuld met dit mengsel met het toefje kaas rasp (idd monnikenwerk) en dan nog even (5-8 min) op de BBQ. Het was erg lekker, maar wel machtig voortaan is een Kilo mosselen voor 2 personen voldoende

De ingredi?nten:
000226920_009_49947_200.jpg
La%20Trappe%20Witte%20Trappist-228x228.jpg

000780694_001_189627_200.jpg
000079000_003_96779_200.jpg

000317098_001_121116_200.jpg
 
Erg mooi en lekker, maar is volgens mij wel veel gepriegel geweest.
 
Mooi! Dank voor het delen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan