Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik had het me er dit keer makkelijk van af gemaakt, dus kant en klare ingredi?nten genomen.
Ik heb de mosselen eerst voorgekookt (5-7 min) in witte trappist van La Trappe. Vervolgens de halve schalen er uit gehaald
Daarna heb ik de AH pastasaus en pesto gemengd en de emmentaler geraspt Vervolgens de mosselen gevuld met dit mengsel met het toefje kaas rasp (idd monnikenwerk) en dan nog even (5-8 min) op de BBQ. Het was erg lekker, maar wel machtig voortaan is een Kilo mosselen voor 2 personen voldoende
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.