BasBQ
Beef en Steak

Ezeltje

 
 
 

riona

Gemarineerd
Berichten
1.913
Naar een recept van Big Bob.

001pyg.jpg

In de marinade voor 24 uur.
002qfe.jpg

Uit de marinade en gedroogd
009bhe.jpg

Wat bouillen poeder aan beide zijden.
010hr.jpg

011uez.jpg

Eerst even direct 4min per kant.
012jgk.jpg

Nu nog tot 55 gr indirect.
013yvx.jpg

Hij is er ik vind het er goed uitzien.
014zrn.jpg

Rustig aan maar even.
015da.jpg

Is nu langs de snijmachine geweest en hij smaakt super lekker wel ietsje stugger maar wel heel lekker en ik heb Kersenhout gebruikt voor de rooksmaak.
017loq.jpg

Bedankt voor uw aandacht.
 
Ziet er lekker uit!! Heb je met het snijder rekening gehouden met de draad? Die verloopt namelijk in een ezeltje, dus als je aan ??n kant haaks op de draad snijdt dan is dat verderop niet meer zo en zal het vlees taaier lijken dan nodig.
 
ziet er lekker uit Ron.
Als ik het zo zie bereid je dit ongeveer hetzelfde qua bbq als sucade.
 
Met het snijden is rekening gehouden mijn vrouw doet dat altijd en heeft enigge jaren ervaring in de slagerij op gedaan.
 
Leo zei:
ziet er lekker uit Ron.
Als ik het zo zie bereid je dit ongeveer hetzelfde qua bbq als sucade.
Sukade is echt malser dan dit.
 
Ziet er erg lekker uit, water loopt in me mond.
 
Mooi verslag en mooi stukje vlees  :eek:  Ik begrijp hieruit dat de sucade omhoog gaat op mijn todo lijst !  ;)
 
Ziet er prima uit zeg! Duidelijk verslag, dankjewel!
 
Mooi gemaakt en het ziet er ook erg lekker uit, maar als het vlees niet mals is gaat dit ezeltje zich hier niet aan stoten. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan