BasBQ
Beef en Steak

Experimentje: Tricolore Breekbrood

 
 
 
 

Nosmo

Gerijpt
Berichten
3.741
Even zomaar een experimentje: breekbrood met drie verschillende smaakjes. Als basis heb ik het hartige breekbrood recept van Levine gebruikt, maar verder heb ik er een beetje mijn eigen draai aan gegeven.


De drie smaakmakers; belegen kaas, zwarte olijven met rozemarijn en zongedroogde tomaten met basilicum.
Breekbrood1.jpg


Semelina deeg in drie verschillende kleuren.
Breekbrood2.jpg


Golfballetjes deeg in wildverband leggen en nog een halfuurtje na laten rijzen.
Breekbrood3.jpg


Dan op de hete Primo.
Breekbrood4.jpg


Na een klein half uurtje bij 200C ziet het er dan zo uit.
Breekbrood5.jpg


De laatste foto bewaar ik even voor de fotowedstrijd. ;)
 
Wow ,ziet er mooi en erg smakelijk uit !
 
Ik vind er niks aan.... En ik jok ook nooit ;)
Krijg spontaan trek in tricolore-breekbrood, dat heb ik nog nooit gehad! 
 
Dat ziet errug lekker uit en zal dito smaken.... buon appetito!  ;)
 
Fraai!
 
leuk bedacht en ziet er prima uit, zal ook wel zo smaken denk ik
 
Ziet er feestelijk uit!
 
Ondanks dat het er heerlijk uitziet is het niets voor mij. Kaas, olijven en tomaat ben ik niet gek op.
 
Het smaakte allemaal prima.
Ik heb zelfs van de tomaat en de olijven variant gegeten.
Tomaat was lekker, de olijven mag hij zelf opeten.
De soep was het allerlekkerste al zeg ik het zelf.
Maar het ging om het brood :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan