BasBQ
Beef en Steak

even voorstellen

  • Onderwerp starter SjonnieLater
  • Startdatum
S

SjonnieLater

Gast
Hallo BBQ genoten.
ben al langer bbq fan maar tegenwoordig ook fan van low and slow op mijn wsm.
veel aan expirimenteren met spare ribbs en pull pork.
Binnen kort 3 maand werken in usa, college daar maar eens vragen om tips voor low and slow smoking bbq meat.
goede tips zal im hier met veel plezier delen.
hoop hier op het forum veel te leren over smoken op mijn wsm. Vooral qua temperatuur huishouden, soorten rookhout etc...
 
Welkom! En ik ben nu al benieuwd naar de reacties uit de USA!
 
Hoi Sjonnie, welkom bij het BBQ Genootschap
 
hoi Sjonnie,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom sjonnie, en lekker veel foto's nemen van de bbq-sc?ne daar.
 
Hoi, welkom hier
 
Terug
Bovenaan Onderaan