H
Hayo
Gast
Mijn naam is Hayo,
al geruime tijd zoek ik naar meer uitdaging bij het BBQen. Voor familie, vrienden en bekenden een stukkie vlees "cremeren" (zoals een vriend het noemt) is leuk en smakelijk maar niet meer dan dat.
Een vriend, zelf al langer en z????r enthousiast, wees me op het genootschap. Daar zouden recepten te vinden zijn en tips en trucs.
Nou, . . . . je wordt inderdaad niet teleurgesteld. Alles wat je nodig hebt aan info is er wel te vinden. Dus m'n eerste BeerCanChicken gemaakt, toen nog een ander stukkie vlees, vervolgens een ribje met een eigen marinade op de Low and Slow wijze.
Dus nu staat er een Weber 57 en een oudere bbq voor het snellere werk. Ik stuur een paar fotootjes mee [lukt me nu nog niet].
Mensen ik hoop nog erg veel van het genootschap te leren.
Gloeiende kolen en de groeten
al geruime tijd zoek ik naar meer uitdaging bij het BBQen. Voor familie, vrienden en bekenden een stukkie vlees "cremeren" (zoals een vriend het noemt) is leuk en smakelijk maar niet meer dan dat.
Een vriend, zelf al langer en z????r enthousiast, wees me op het genootschap. Daar zouden recepten te vinden zijn en tips en trucs.
Nou, . . . . je wordt inderdaad niet teleurgesteld. Alles wat je nodig hebt aan info is er wel te vinden. Dus m'n eerste BeerCanChicken gemaakt, toen nog een ander stukkie vlees, vervolgens een ribje met een eigen marinade op de Low and Slow wijze.
Dus nu staat er een Weber 57 en een oudere bbq voor het snellere werk. Ik stuur een paar fotootjes mee [lukt me nu nog niet].
Mensen ik hoop nog erg veel van het genootschap te leren.
Gloeiende kolen en de groeten