D
Dennisthemenace
Gast
Hoi allemaal
Tijdje terug mezelf aangemeld op dit forum, echter vergeten mezelf voor te stellen, das niet zo netjes, dus bij deze.
Altijd al intensief bezig geweest met de huis tuin en keuken bbq ( speklap, hamburger, braadworst ) maar sinds de laatste jaren is de drang naar iets anders gegroeid.
Mede door forums als deze is mijn interesse gewekt naar het bereiden van een complete maaltijd op de BBQ. Daarom niet heel lang geleden ook begonnen met het bereiden van o.a spare ribs middels de low en slow methode. Ik wilde echter meer, daarom heb ik nu naast mijn Weber OTG en Weber Smokey Joe voor de vakanties sinds vorige week ook een Big Green Egg Large in mijn collectie opgenomen
Tijdje terug mezelf aangemeld op dit forum, echter vergeten mezelf voor te stellen, das niet zo netjes, dus bij deze.
Altijd al intensief bezig geweest met de huis tuin en keuken bbq ( speklap, hamburger, braadworst ) maar sinds de laatste jaren is de drang naar iets anders gegroeid.
Mede door forums als deze is mijn interesse gewekt naar het bereiden van een complete maaltijd op de BBQ. Daarom niet heel lang geleden ook begonnen met het bereiden van o.a spare ribs middels de low en slow methode. Ik wilde echter meer, daarom heb ik nu naast mijn Weber OTG en Weber Smokey Joe voor de vakanties sinds vorige week ook een Big Green Egg Large in mijn collectie opgenomen