S
skaldenhoven
Gast
Hallo Liefhebbers van de Q!
Ik ben Sander, 32 en altijd wel gek geweest op BBQ'en en koken in het algemeen. Sinds een paar maanden in het bezit van een Bar-B-Kettle 47cm van Weber.
Tot dan toe eigenlijk alleen maar direct gegrild tijdens de BBQ, maar sinds de Kettle in het bezit is ook fan geworden van het indirecte grillen en op zijn tijd ook het roken van vlees en vis.
Op aanraden van mijn collega Rocker aangemeld op het forum om nog meer recepten en tips te vinden.
Op het forum al diverse hele lekkere recepten gezien en het liefste zou ik ze allemaal uitproberen, dat zal wat moeilijk gaan denk ik zo, maar we gaan er wel gewoon aan beginnen.
Groeten,
Sander.
Ik ben Sander, 32 en altijd wel gek geweest op BBQ'en en koken in het algemeen. Sinds een paar maanden in het bezit van een Bar-B-Kettle 47cm van Weber.
Tot dan toe eigenlijk alleen maar direct gegrild tijdens de BBQ, maar sinds de Kettle in het bezit is ook fan geworden van het indirecte grillen en op zijn tijd ook het roken van vlees en vis.
Op aanraden van mijn collega Rocker aangemeld op het forum om nog meer recepten en tips te vinden.
Op het forum al diverse hele lekkere recepten gezien en het liefste zou ik ze allemaal uitproberen, dat zal wat moeilijk gaan denk ik zo, maar we gaan er wel gewoon aan beginnen.
Groeten,
Sander.