Beef en Steak

Even voorstellen

easy72

Tondelzoeker
Berichten
5
Hallo allen,

Easy72 hier. Man van 42, alleenstaand. Voorheen alleen maar gegrilled op de Q. Sinds begin dit jaar begonnen met een low en slow experiment op ribs en sindsdien is de interesse gewekt. Werk nu met mijn Cobb grill, maar overweeg over te gaan op een Broilking Keg. BGE had ik ook op het oog, maar ben bang voor de fragiliteit van keramiek. Ook het gebruik op het balkon is iets waar ik rekening mee zal moeten houden.

Ik hoop in dit forum veel te leren van de leden en idee?n op te doen voor nieuwe recepten om te proberen.

Easy72
 
Hoi Easy, welkom bij het BBQ Genootschap.
Die Broilking Keg is inderdaad ook een mooi apparaat, zelfs met ingebouwde flesopener, proost!
 
hoi Easy,
welkom bij dit edele genootschap
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Van harte welkom!
 
Easy, welkom bij de club!

Het keramiek van de BGE is niet fragiel, er zijn genoeg cateraars die hun eitjes dag in dag uit versjouwen en, behalve hun rug, nergens last van hebben
 
Dank Frits,

Dat is goed om te weten. Ik meende dat ergens te lezen, maar als dat meevalt dan kan ik de BGE meenemen in mijn keuze selectie. Vooralsnog even verder met sparen  :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan