Hallo allen,
Easy72 hier. Man van 42, alleenstaand. Voorheen alleen maar gegrilled op de Q. Sinds begin dit jaar begonnen met een low en slow experiment op ribs en sindsdien is de interesse gewekt. Werk nu met mijn Cobb grill, maar overweeg over te gaan op een Broilking Keg. BGE had ik ook op het oog, maar ben bang voor de fragiliteit van keramiek. Ook het gebruik op het balkon is iets waar ik rekening mee zal moeten houden.
Ik hoop in dit forum veel te leren van de leden en idee?n op te doen voor nieuwe recepten om te proberen.
Easy72
Easy72 hier. Man van 42, alleenstaand. Voorheen alleen maar gegrilled op de Q. Sinds begin dit jaar begonnen met een low en slow experiment op ribs en sindsdien is de interesse gewekt. Werk nu met mijn Cobb grill, maar overweeg over te gaan op een Broilking Keg. BGE had ik ook op het oog, maar ben bang voor de fragiliteit van keramiek. Ook het gebruik op het balkon is iets waar ik rekening mee zal moeten houden.
Ik hoop in dit forum veel te leren van de leden en idee?n op te doen voor nieuwe recepten om te proberen.
Easy72