- Berichten
- 2.588
Hallo mede foodfreaks,
Ik ben Tim en ik kom uut twente.
Vanaf kinds af aan heb ik een hobby eten. Sinds enkele jaren ook begonnen met koken en kook onderhand al jaren iedere dag. Alles vers en zoveel mogelijk vers gemaakt.
Mijn motto: als het maar veul en lekker is!
Sinds vorig jaar heb ik een Weber master touch gekocht en ben gelijk fanatiek aan het BBQen geslagen. Veelal is het doel voor, hoofd en nagerecht van de BBQ te halen.
Ik lees ook al een aantal maanden mee op dit forum en heb al lekkere gerechten na geproduceerd. Oa al een PP, meerdere BCCs en ribbels geproduceerd en natuurlijk zijn de MOINKS ook van de partij.
Van de nodige fouten geleerd te hebben de afgelopen maanden, hoop ik hier nog veel inspiratie op te doen voor de volgende sessies.
Nu is alles mooi en lekker. Ik vlieg van her naar der om alle gerechten maar uit te proberen.
Mijn doel op het moment is een basis neer te leggen. Een soort home base om vanuit daar de sessies te starten. Ik ben naarstig op zoek naar basis gerechten, rubs, sauzen en glaces.
Gloeiende groet,
Tim
Ik ben Tim en ik kom uut twente.
Vanaf kinds af aan heb ik een hobby eten. Sinds enkele jaren ook begonnen met koken en kook onderhand al jaren iedere dag. Alles vers en zoveel mogelijk vers gemaakt.
Mijn motto: als het maar veul en lekker is!

Sinds vorig jaar heb ik een Weber master touch gekocht en ben gelijk fanatiek aan het BBQen geslagen. Veelal is het doel voor, hoofd en nagerecht van de BBQ te halen.
Ik lees ook al een aantal maanden mee op dit forum en heb al lekkere gerechten na geproduceerd. Oa al een PP, meerdere BCCs en ribbels geproduceerd en natuurlijk zijn de MOINKS ook van de partij.
Van de nodige fouten geleerd te hebben de afgelopen maanden, hoop ik hier nog veel inspiratie op te doen voor de volgende sessies.
Nu is alles mooi en lekker. Ik vlieg van her naar der om alle gerechten maar uit te proberen.
Mijn doel op het moment is een basis neer te leggen. Een soort home base om vanuit daar de sessies te starten. Ik ben naarstig op zoek naar basis gerechten, rubs, sauzen en glaces.
Gloeiende groet,
Tim