Hallo allemaal,
Ik ben Ati, woon in de Achterhoek en bbq vooral in de zomermaanden maar vind het ook leuk om het zo nu en dan in de winter te doen. Ik ben overal voor in maar stiekem gaat mijn voorkeur uit naar low and slow. Relaxed maar toch ook altijd een beetje de spanning van het afwachten van het uiteindelijke resultaat. Ik bbq meestal op de Weber 57 cm gebruik makend van briketten. Voor het bakken van bijvoorbeeld sat? pak ik een simpele hibachi en wat houtskool.
Het is altijd interessant ervaringen van anderen te lezen en tips en recepten met mede hobbyisten te delen. Ik hoop dat we een prachtige zomer krijgen, dat de kooltjes lang en vaak mogen gloeien en dat de recepten stroom onuitputtelijk is.
Groten,
Ati
Ik ben Ati, woon in de Achterhoek en bbq vooral in de zomermaanden maar vind het ook leuk om het zo nu en dan in de winter te doen. Ik ben overal voor in maar stiekem gaat mijn voorkeur uit naar low and slow. Relaxed maar toch ook altijd een beetje de spanning van het afwachten van het uiteindelijke resultaat. Ik bbq meestal op de Weber 57 cm gebruik makend van briketten. Voor het bakken van bijvoorbeeld sat? pak ik een simpele hibachi en wat houtskool.
Het is altijd interessant ervaringen van anderen te lezen en tips en recepten met mede hobbyisten te delen. Ik hoop dat we een prachtige zomer krijgen, dat de kooltjes lang en vaak mogen gloeien en dat de recepten stroom onuitputtelijk is.
Groten,
Ati