P
Pkrussel
Gast
Hoi,
Gisteren via ibood reactie pagina deze forum ontdekt. Meteen wat nieuwe dingen geleerd
Ben een barbeque fan, altijd al lekker gevonden. Helaas stond bbq synoniem tot verbrande rauwe vlees.
Totdat we met spaarpunten zo'n kogel bbq hadden gespaard. Er ging een heel nieuwe wereld voor me open. Toen bedacht ik me, dat het misschien wel slim is om kolen naar 1 kant te schuiven, zodat ik een warme en hete kant heb. Al m'n vlees is nu goed gegaard en nog steeds lekker sappig.
Echter wordt het de tijd dat ik me er verder in ga verdiepen, vandaar de registratie. Zag hier al vele posts over Picanha
Toch wel mijn favoriete stuk vlees en nog steeds goed betaalbaar.
Gisteren via ibood reactie pagina deze forum ontdekt. Meteen wat nieuwe dingen geleerd
Ben een barbeque fan, altijd al lekker gevonden. Helaas stond bbq synoniem tot verbrande rauwe vlees.
Totdat we met spaarpunten zo'n kogel bbq hadden gespaard. Er ging een heel nieuwe wereld voor me open. Toen bedacht ik me, dat het misschien wel slim is om kolen naar 1 kant te schuiven, zodat ik een warme en hete kant heb. Al m'n vlees is nu goed gegaard en nog steeds lekker sappig.
Echter wordt het de tijd dat ik me er verder in ga verdiepen, vandaar de registratie. Zag hier al vele posts over Picanha
Toch wel mijn favoriete stuk vlees en nog steeds goed betaalbaar.