Hi allemaal,
Steven hier,
Ik heb(Gelukkig) het bbq virus lang geleden al opgelopen
In de begin tijden met een simpele weber 47, en dit voldeed toen prima.
Echter ging de nieuwsgierigheid ook uit naar Roken, en zo kwam er een rook-oventje van 60 tientjes om de hoek kijken.
Het was wel wat behelpen met oppervlakte en het stabiel houden van de temperatuur, maar wat verwacht je van 60€ ?
Inmiddels was de 47 kettle al uitgebreid met een weber master touch 67.
Maar toch dat roken had mijn interesse, en een jaar later een WSM 22" gekocht.
Nu 10 jaar later staat deze er nog, en is de "familie" uitgebreid met oa. een weber summit charcoal, smokey joe en een windmill camp grill.
Happy grilling
Steven hier,
Ik heb(Gelukkig) het bbq virus lang geleden al opgelopen
In de begin tijden met een simpele weber 47, en dit voldeed toen prima.
Echter ging de nieuwsgierigheid ook uit naar Roken, en zo kwam er een rook-oventje van 60 tientjes om de hoek kijken.
Het was wel wat behelpen met oppervlakte en het stabiel houden van de temperatuur, maar wat verwacht je van 60€ ?
Inmiddels was de 47 kettle al uitgebreid met een weber master touch 67.
Maar toch dat roken had mijn interesse, en een jaar later een WSM 22" gekocht.
Nu 10 jaar later staat deze er nog, en is de "familie" uitgebreid met oa. een weber summit charcoal, smokey joe en een windmill camp grill.
Happy grilling