dasvieszeg
Tondelzoeker
- Berichten
- 4
Hallo allemaal,
Mijn naam is Bas, woon aan de Zeeuwse kust en voor ik mijn kamado had was ik graag bezig op een open vuur. Of dat nu met kolen, briketten of sprokkelhout uit de natuur was op een kampvuur, betonnen bbq of kleine hibachi-bbq.
Sinds vorige zomer dus een Kamado in huis gehaald en dol op low &slow en vooral rook.
Reden van aanmelden op dit forum is dat ik veel verschillende en soms zelfs tegenstrijdige berichten lees over verschillende bereidingen en graag wat meer meningen daarover meeneem.
Momenteel ligt er een stuk buikspek in de pekel om zelf gerookt ontbijtspek van te maken, de foto's van het eindresultaat gaan zeker gepost worden.
Het lijkt me een gezellig actief forum en kijk met plezier uit naar alle gesprekken, foto's en verdere info.
Mvg Bas
Mijn naam is Bas, woon aan de Zeeuwse kust en voor ik mijn kamado had was ik graag bezig op een open vuur. Of dat nu met kolen, briketten of sprokkelhout uit de natuur was op een kampvuur, betonnen bbq of kleine hibachi-bbq.
Sinds vorige zomer dus een Kamado in huis gehaald en dol op low &slow en vooral rook.
Reden van aanmelden op dit forum is dat ik veel verschillende en soms zelfs tegenstrijdige berichten lees over verschillende bereidingen en graag wat meer meningen daarover meeneem.
Momenteel ligt er een stuk buikspek in de pekel om zelf gerookt ontbijtspek van te maken, de foto's van het eindresultaat gaan zeker gepost worden.
Het lijkt me een gezellig actief forum en kijk met plezier uit naar alle gesprekken, foto's en verdere info.
Mvg Bas