Dag allemaal,
Na enige tijd 'meegelezen' te hebben toch besloten me in te schrijven voor dit forum, waar ik al heel wat waardevolle dingen geleerd heb over deze mooie hobby. Zelf ben ik al heel wat jaren actief als BBQ'er, maar in coronatijd werd het echt serieus. Ik ben in het bezit van een 57 Weber en sinds kort ook van een 47 Weber Smokey Mountain. Die laatste krijgt momenteel een opknapbeurtje. Op deze BBQ's maak ik allerlei verschillende gerechten. Hieronder een klein resumé met de gerookte kipfilet, reverse sear ribeye, kippendijencake, gerookte zalm van de plank en de klassieke Moink Balls.
Momenteel ben ik me aan het inlezen om zelf grillworst te maken en andere producten te roken. Het BBQ Genootschap gaat me daar ongetwijfeld bij helpen!
Thanks,
Mark
Na enige tijd 'meegelezen' te hebben toch besloten me in te schrijven voor dit forum, waar ik al heel wat waardevolle dingen geleerd heb over deze mooie hobby. Zelf ben ik al heel wat jaren actief als BBQ'er, maar in coronatijd werd het echt serieus. Ik ben in het bezit van een 57 Weber en sinds kort ook van een 47 Weber Smokey Mountain. Die laatste krijgt momenteel een opknapbeurtje. Op deze BBQ's maak ik allerlei verschillende gerechten. Hieronder een klein resumé met de gerookte kipfilet, reverse sear ribeye, kippendijencake, gerookte zalm van de plank en de klassieke Moink Balls.
Momenteel ben ik me aan het inlezen om zelf grillworst te maken en andere producten te roken. Het BBQ Genootschap gaat me daar ongetwijfeld bij helpen!
Thanks,
Mark
Laatst bewerkt: