Hallo allemaal!
Graag stel ik me voor als nieuw lid van dit forum waar ik met veel plezier al een tijdje (anoniem) op mee lees.
Mijn naam is Erik, 36 jaar oud. Na een aantal jaren lekker aan de slag de zijn geweest met mijn Weber kettle is het kamado virus aangeslagen. Pizza's maken voor mijn dochters, ribs en stukken vlees low en slow en verder experimenteren met vegetarische gerechten (tips zijn welkom ) - we hebben er zin in!
Nu nog de laatste stap: De finale keuze maken tussen de KJ Classic 1 of 2 (hoop stiekem dat een van beide in de aanbieding en komt en daarmee de keuze voor me makkelijker wordt).
Lang verhaal kort: Met veel plezier ga ik deelnemen aan het forum!
Graag stel ik me voor als nieuw lid van dit forum waar ik met veel plezier al een tijdje (anoniem) op mee lees.
Mijn naam is Erik, 36 jaar oud. Na een aantal jaren lekker aan de slag de zijn geweest met mijn Weber kettle is het kamado virus aangeslagen. Pizza's maken voor mijn dochters, ribs en stukken vlees low en slow en verder experimenteren met vegetarische gerechten (tips zijn welkom ) - we hebben er zin in!
Nu nog de laatste stap: De finale keuze maken tussen de KJ Classic 1 of 2 (hoop stiekem dat een van beide in de aanbieding en komt en daarmee de keuze voor me makkelijker wordt).
Lang verhaal kort: Met veel plezier ga ik deelnemen aan het forum!