Raymond Wigmore
Tondelzoeker
- Berichten
- 19
Goedemiddag allemaal,
Ik had me afgelopen weekend al aangemeld, maar eindelijk nu ook even wat tijd gevonden om mezelf te 'introduceren'.
Mijn naam is Raymond Wigmore, ik ben een enorme kookgek die zich zelf continue blijft omringen met nieuwe technieken en 'gadgets'.
BBQ'en deed ik al een tijdje, maar sinds vorig jaar ben ook ook begonnen met roken. Ik heb daarvoor mijn 'oude' weber kettle 26' verbouwd met een SlowNSear kolen bak en daar tevens vorig jaar een BBQ Guru CloudQ aan hangen (zijn geld niet waard als connectie met wifi, maar temperatuur regeling is OK). Daarnaast heb ik een grote Weber Summit 'kuch' gas 'kuch' BBQ en zelfs een Lotus gril die ik binnen kan gebruiken.....
Zoals gezegd ik ben gek op koken, ga daar best erg ver in, en mag zelfs regelmatig bij 2 hele goede restaurants in mijn omgeving mee koken. Daarnaast heb ik in Thailand kookles gehad van de top 3 chefs daar en ben ook ook gek op de Aziatische keuken.
Ik hoop op dit form weer een hoop nieuwe technieken en ervaringen te mogen ontdekken en leren, en als jullie generieke vragen hebben hoe zaken werken in een professionele keuken, vraag maar raak, misschien kan ik die voor jullie beantwoorden!
Zin in het seizoen!
groeten
Raymond
Ik had me afgelopen weekend al aangemeld, maar eindelijk nu ook even wat tijd gevonden om mezelf te 'introduceren'.
Mijn naam is Raymond Wigmore, ik ben een enorme kookgek die zich zelf continue blijft omringen met nieuwe technieken en 'gadgets'.
BBQ'en deed ik al een tijdje, maar sinds vorig jaar ben ook ook begonnen met roken. Ik heb daarvoor mijn 'oude' weber kettle 26' verbouwd met een SlowNSear kolen bak en daar tevens vorig jaar een BBQ Guru CloudQ aan hangen (zijn geld niet waard als connectie met wifi, maar temperatuur regeling is OK). Daarnaast heb ik een grote Weber Summit 'kuch' gas 'kuch' BBQ en zelfs een Lotus gril die ik binnen kan gebruiken.....
Zoals gezegd ik ben gek op koken, ga daar best erg ver in, en mag zelfs regelmatig bij 2 hele goede restaurants in mijn omgeving mee koken. Daarnaast heb ik in Thailand kookles gehad van de top 3 chefs daar en ben ook ook gek op de Aziatische keuken.
Ik hoop op dit form weer een hoop nieuwe technieken en ervaringen te mogen ontdekken en leren, en als jullie generieke vragen hebben hoe zaken werken in een professionele keuken, vraag maar raak, misschien kan ik die voor jullie beantwoorden!
Zin in het seizoen!
groeten
Raymond