- Berichten
- 4.946
Hallo allen,
Ik ben Bram.
Een aantal jaartjes geleden via vrienden aangestoken met het BBQ vierus. En dan BBQ op kolen wel te verstaan Mijn eerste weber 47 was dus zo aangeschaft. Al snel was dat te klein. Dus een groter model moest er komen. De Weber 57 master touch GBS aangeschaft. Omdat ik graag in de zomer alles op de BBQ wil klaar maken heb ik een tweede weber 57 aangeschaft. Zo dat ik op div temperaturen verschillende gerechten klaar kan maken. Ondertussen ook wat sessies low en slow gedaan. Toen kwam er een mogelijkheid om een Big Green Egg Large over te nemen. Wat een gaaf stuk gereedschap. Deze recent uitgerust met een nieuw nomex vilt en het model 2017 scharnier.
Dus zo als jullie kunnen lezen ondertussen behoorlijk "verslaafd" geraakt aan BBQ. Ik hoop via dit forum leuke idee?n op te doen. En eventuele struikelblokken op te lossen.
Happy BBQ iedereen
Groeten Bram.
Ik ben Bram.
Een aantal jaartjes geleden via vrienden aangestoken met het BBQ vierus. En dan BBQ op kolen wel te verstaan Mijn eerste weber 47 was dus zo aangeschaft. Al snel was dat te klein. Dus een groter model moest er komen. De Weber 57 master touch GBS aangeschaft. Omdat ik graag in de zomer alles op de BBQ wil klaar maken heb ik een tweede weber 57 aangeschaft. Zo dat ik op div temperaturen verschillende gerechten klaar kan maken. Ondertussen ook wat sessies low en slow gedaan. Toen kwam er een mogelijkheid om een Big Green Egg Large over te nemen. Wat een gaaf stuk gereedschap. Deze recent uitgerust met een nieuw nomex vilt en het model 2017 scharnier.
Dus zo als jullie kunnen lezen ondertussen behoorlijk "verslaafd" geraakt aan BBQ. Ik hoop via dit forum leuke idee?n op te doen. En eventuele struikelblokken op te lossen.
Happy BBQ iedereen
Groeten Bram.