Beef en Steak

Even voorstellen

  • Onderwerp starter Onderwerp starter jjdebom
  • Startdatum Startdatum
J

jjdebom

Gast
Beste BBQ-genoten,

Ik ben Ron Janssen, 49 jaar en sinds een aantal jaren bezig met BBQ, nadat ik daarvoor net als de meeste mensen, dachten dat ze met BBQen bezig waren. Achteraf bleek dat een vorm van vlees cremeren te zijn.

Nadat ik begon op een Weber 47 keteltje, waar ik veel plezier aan beleefd heb, ben ik zelf een UDS gaan bouwen. Fantastisch om zoiets te doen. Dit werkt als een zonnetje. Toch bleef ik mij verkneukelen aan een kamado. Na een jaar van veel lezen, kijken, weer reviews lezen, enz., heb ik de knoop doorgehakt en een prachtige Bastard Large solo gekocht, welke ik heb ingebouwd in mijn buitenkeuken.

Vervolgens was het alleen maar genieten. Zeker in de winterdag is zo?n kamado fantastisch, omdat de temperatuur relatief eenvoudig constant te houden is.

Wat ik hier op het forum kom doen? Leren van anderen en mijn eigen ervaringen uitwisselen.....

Gr. Ron
 
Welkom bij het genootschap van bbq liefhebbers. :)
 
Welkom!
 
Welkom hier :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan