- Berichten
- 76
Mijn naam is Alfred en na lange tijd op dit forum rond gekeken te hebben toch maar even geregistreerd.
Pas sinds 2 jaar fanatiek BBQ-er op m'n Weber 47cm.
Daarvoor nooit zo'n fan geweest, maar dit had meer te maken dit ik op BBQ feestjes kwam met alleen gas-BBQ's, alias buitenkeukens.
Voor mij is BBQ'en pas BBQ-en wanneer je briketten werkt.
Favorieten gerechten zijn Spare-ribs en Pulled Pork. Verder speur ik op het internet naar recepten. De Baksteenburger vind ik zelf leuk om te maken en is nog lekker ook.
Deze maand een Weber 57cm aangeschaft met een GBS rooster, dus er gaan weer accesoires aangeschaft worden om de hobby uit te breiden.
Pas sinds 2 jaar fanatiek BBQ-er op m'n Weber 47cm.
Daarvoor nooit zo'n fan geweest, maar dit had meer te maken dit ik op BBQ feestjes kwam met alleen gas-BBQ's, alias buitenkeukens.
Voor mij is BBQ'en pas BBQ-en wanneer je briketten werkt.
Favorieten gerechten zijn Spare-ribs en Pulled Pork. Verder speur ik op het internet naar recepten. De Baksteenburger vind ik zelf leuk om te maken en is nog lekker ook.
Deze maand een Weber 57cm aangeschaft met een GBS rooster, dus er gaan weer accesoires aangeschaft worden om de hobby uit te breiden.