Beef en Steak

Even voorstellen.

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Dkriecka
  • Startdatum Startdatum
D

Dkriecka

Gast
Beste allemaal,

Zoals gevraagd wordt zal ik me even voorstellen.
Mijn naam is Dammy en ben 44 jaar oud.
In het verleden heb ik al veel bereid op de weber houtskool bbq.
Een 3 tal jaar geleden ben ik overgestapt op een gas bbq van Bonfire. Maar dit is het toch niet helemaal.
Daarom ben ik nu bezig met het maken van een UDS om eens lekker te gaan roken.

Heeft iemand een suggestie wat voor stuk vlees je het best kan maken als je de UDS voor de eerste keer gebruikt om er mee te leren omgaan?

De zomer is dan wel bijna voorbij, maar het is altijd weer voor de bbq.
 
Welkom!
 
Welkom!
 
Welkom hier Dammy!

Speklappen zijn mooi om mee te beginnen op een UDS, niet duur en lekker vet  :D
 
Welkom hier :)
 
Van harte welkom op het forum.

Ik denk dat je het best met iets simpels kan beginnen een paar hamburgers of een paar plakken bacon (jammie jammie).
Of iets van dien aard 
Een paar spare ribben vraagt alweer een wat langere bereidingstijd.
Als je het regelen van de temperatuur onder de knie hebt en je kunt dat langere tijd zo houden kan je gaan denken over vlees wat iets meer aandacht vraagt zoals een p.p. of nog grotere uitdaging een brisket.

Veel succes met de bouw van je UDS.
 
Terug
Bovenaan Onderaan