D
Dkriecka
Gast
Beste allemaal,
Zoals gevraagd wordt zal ik me even voorstellen.
Mijn naam is Dammy en ben 44 jaar oud.
In het verleden heb ik al veel bereid op de weber houtskool bbq.
Een 3 tal jaar geleden ben ik overgestapt op een gas bbq van Bonfire. Maar dit is het toch niet helemaal.
Daarom ben ik nu bezig met het maken van een UDS om eens lekker te gaan roken.
Heeft iemand een suggestie wat voor stuk vlees je het best kan maken als je de UDS voor de eerste keer gebruikt om er mee te leren omgaan?
De zomer is dan wel bijna voorbij, maar het is altijd weer voor de bbq.
Zoals gevraagd wordt zal ik me even voorstellen.
Mijn naam is Dammy en ben 44 jaar oud.
In het verleden heb ik al veel bereid op de weber houtskool bbq.
Een 3 tal jaar geleden ben ik overgestapt op een gas bbq van Bonfire. Maar dit is het toch niet helemaal.
Daarom ben ik nu bezig met het maken van een UDS om eens lekker te gaan roken.
Heeft iemand een suggestie wat voor stuk vlees je het best kan maken als je de UDS voor de eerste keer gebruikt om er mee te leren omgaan?
De zomer is dan wel bijna voorbij, maar het is altijd weer voor de bbq.