G
GuidoH
Gast
Hallo BBQ-vrienden,
Laat ik me maar even voorstellen. Mijn naam is Guido, ik ben 27 jaar en woon in Zevenaar (bij Arnhem). Hou van lekker eten en daar hoort BBQ'en uiteraard bij!
Ik heb momenteel een Weber One Touch Premium 47cm. Hier gaan meestal gewoon de standaard dingen op, hamburger, sat?, speklappen, etc. Ook gebruik ik hem regelmatig voor het dichtschroeien van vlees dat ik sousvide gegaard heb met de Anova. Ben van plan om in de toekomst er meer mee te gaan doen. Sta nu op het punt om een gas-BBQ te kopen. Leek eerst een Weber (Genesis II LX) te gaan worden, uiteindelijk toch het oog gevallen op een Napoleon (Prestige / Prestige Pro).
Laat ik me maar even voorstellen. Mijn naam is Guido, ik ben 27 jaar en woon in Zevenaar (bij Arnhem). Hou van lekker eten en daar hoort BBQ'en uiteraard bij!
Ik heb momenteel een Weber One Touch Premium 47cm. Hier gaan meestal gewoon de standaard dingen op, hamburger, sat?, speklappen, etc. Ook gebruik ik hem regelmatig voor het dichtschroeien van vlees dat ik sousvide gegaard heb met de Anova. Ben van plan om in de toekomst er meer mee te gaan doen. Sta nu op het punt om een gas-BBQ te kopen. Leek eerst een Weber (Genesis II LX) te gaan worden, uiteindelijk toch het oog gevallen op een Napoleon (Prestige / Prestige Pro).