F
fred
Gast
Hoi bbq'ers.
Even voorstellen, ik ben Fred Rombouts 59 jaar en sinds enkele weken meer geinteresseerd in barbecueen dan voorheen.
Na jaren op de camping gekookt te hebben op een cadans skottelbraai, dit jaar er een Weber-B-kettle bij gekocht.
daarna toevallig het tijdschrift Fire en Food ontdekt. Sindsdien de hele vakantie op de barbecue van alles uit geprobeerd.
Ben nu thuis bezig met een buitenkeuken. Ik wil ook nog een kamado aanschaffen maar weet nog niet welk formaat, ik wil graag gaan experimenteren, dus ik zit te denken aan een klein formaat.
misschien heeft er iemand tips.
Gr. Fred Rombouts
ik koet nog een bbq naam verzinnen.
Even voorstellen, ik ben Fred Rombouts 59 jaar en sinds enkele weken meer geinteresseerd in barbecueen dan voorheen.
Na jaren op de camping gekookt te hebben op een cadans skottelbraai, dit jaar er een Weber-B-kettle bij gekocht.
daarna toevallig het tijdschrift Fire en Food ontdekt. Sindsdien de hele vakantie op de barbecue van alles uit geprobeerd.
Ben nu thuis bezig met een buitenkeuken. Ik wil ook nog een kamado aanschaffen maar weet nog niet welk formaat, ik wil graag gaan experimenteren, dus ik zit te denken aan een klein formaat.
misschien heeft er iemand tips.
Gr. Fred Rombouts
ik koet nog een bbq naam verzinnen.