Beste liefhebbers,
Ik zou me graag even voorstellen op dit fantastische forum.
Ik ben Roger en ben sinds 4 maanden in het bezit van een prachtige Kamado (BGE M). Enthousiasme was aangewakkerd door mijn broer die vanuit zijn koksberoep is gaan experimenteren met een kamado
Na de eerste 4 maanden is er praktisch nog geen weekend voorbij gegaan dat hij niet heeft aan gestaan. En hij zit inmiddels ook in een mooi zelf getimmerd tafeltje.
Inmiddels ben ik wat ervaring rijker door vooral toppers maar ook een paar missertjes (doorgegaarde kogelbiefstuk en een gebroken platesetter: auw!)
Ik hoop hier veel inspiratie op te doen en evt wat ervaringen uit te wisselen!
Gegroet q-fanatici!
Roger
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
Ik zou me graag even voorstellen op dit fantastische forum.
Ik ben Roger en ben sinds 4 maanden in het bezit van een prachtige Kamado (BGE M). Enthousiasme was aangewakkerd door mijn broer die vanuit zijn koksberoep is gaan experimenteren met een kamado
Na de eerste 4 maanden is er praktisch nog geen weekend voorbij gegaan dat hij niet heeft aan gestaan. En hij zit inmiddels ook in een mooi zelf getimmerd tafeltje.
Inmiddels ben ik wat ervaring rijker door vooral toppers maar ook een paar missertjes (doorgegaarde kogelbiefstuk en een gebroken platesetter: auw!)
Ik hoop hier veel inspiratie op te doen en evt wat ervaringen uit te wisselen!
Gegroet q-fanatici!
Roger
Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk