Beef en Steak

Even voorstellen

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Eddepedt
  • Startdatum Startdatum
E

Eddepedt

Gast
Beste allemaal!

Al een hele tijd aan het barbecue?n en steeds meer lekkers aan het proberen. Heb een slagers-BBQ (formaat 30 hamburgers in ??n keer) maar die is meer voor de kookstijl cremeren. Wel handig voor grotere hoeveelheden en korte bereidingstijden bij feesten enzo. Na wat voorbeelden van low en slow bereiding in een Kamado en een ketel BBQ, toch maar aan een Weber begonnen. Dus een Master-Touch 57 gekocht en al heerlijke dingen gemaakt. Een Green egg zal de volgende stap zijn, maar daarvoor moet ik nog even sparen. Hoop leuke tips gezien op dit forum. Daarom ook meteen maar een RVS GBS rooster geregeld na de ellende die ik over het loslatende chroom heb gelezen. Dat is echt een uitkomst: was met bijbetalen van 42? meteen van standaard rooster af! Ook de digitale thermometer van Ikea was een goeie tip.

Hoop veel te delen en te lezen!

Edgar

Waar rook is, is BBQ!
 
Welkom Eddepedt op dit prachtige forum. :D
 
Welkom!
 
Welkom!
 
Welkom Eddepedt met een T
 
Terug
Bovenaan Onderaan