Beef en Steak

Even voorstellen.

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Wiemer
  • Startdatum Startdatum
W

Wiemer

Gast
Goede dag ben net nieuwe hier.
Ben wiemer 24 jaar en ga net beginnen met low en slow en roken.
Werk zelf als kok op een evenementen locatie.
Hebben daar geregeld bbq van 30 a 200 man en soms meer maar dat is gewoon gaan en niet echt low en slow omdat er vaak haast achter zit.
Ik ga me er zelf nu inverdiepen en zelf mee beginnen en dan toch met de tijd het proberen om een deel ook zo te kunnen doen op het werk.
Ben nu net bezig met me eigen uds maken.
Heb nu aleen pas de drum binnen maar binnekort is meer halen en maken.
Er is al een topic over met wat vragen.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=17794.0
Ik denk dat ik op low en slow marnier nog veel kan leren van jullie hier.
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan