K
Knarf
Gast
Hallo allemaal,
Mijn naam is Frank en ik ben zojuist via via lid geworden van dit forum. Een paar jaar terug ben ik wat anders gaan proberen dan lapjes en spiesjes draaien op de BBQ. Nu probeer ik grotere stukken vlees, meestal low&slow + roken. Zoekende naar ervaring van anderen omtrent bv recepten en (kern)temperatuur kwam ik dit forum meermaals tegen. Ik hoop hier missende kennis op te doen en, wie weet, te delen.
Ik heb een 57 cm Weber op kool/briketten.
Groet, Frank
Mijn naam is Frank en ik ben zojuist via via lid geworden van dit forum. Een paar jaar terug ben ik wat anders gaan proberen dan lapjes en spiesjes draaien op de BBQ. Nu probeer ik grotere stukken vlees, meestal low&slow + roken. Zoekende naar ervaring van anderen omtrent bv recepten en (kern)temperatuur kwam ik dit forum meermaals tegen. Ik hoop hier missende kennis op te doen en, wie weet, te delen.
Ik heb een 57 cm Weber op kool/briketten.
Groet, Frank