- Berichten
- 16
Hallo allemaal,
Mijn naam is Cees, ik ben 48 en ik woon in het mooie 's-Hertogenbosch.
Bij mij duurt het BBQ seizoen van 1 januari tot 31 december en mijn "speeltuin" bestaat door de volgende "familieleden";
1 Weber 57 met draaispit, die ik gebruik voor het grillen van kippetjes, hammetjes en Gyros
1 Locarno rookoven, die ik gebruik voor het roken van allerhande vissoorten
1 Black Bastard Large voor het echte BBQ werk, zoals Spare Ribs, Pulled Pork en Brisket. Maar ook voor het grillen van een heerlijk sappige biefstuk op mijn gietijzeren rooster en het bakken van steenoven pizza's.
Ik ben van plan om binnenkort de familie uit te breiden met een BBQ Guru of HeaterMeter, en hoop hier de benodigde informatie te vinden!
Alvast bedankt voor alle tips, die van harte welkom zijn!
Mijn naam is Cees, ik ben 48 en ik woon in het mooie 's-Hertogenbosch.
Bij mij duurt het BBQ seizoen van 1 januari tot 31 december en mijn "speeltuin" bestaat door de volgende "familieleden";
1 Weber 57 met draaispit, die ik gebruik voor het grillen van kippetjes, hammetjes en Gyros
1 Locarno rookoven, die ik gebruik voor het roken van allerhande vissoorten
1 Black Bastard Large voor het echte BBQ werk, zoals Spare Ribs, Pulled Pork en Brisket. Maar ook voor het grillen van een heerlijk sappige biefstuk op mijn gietijzeren rooster en het bakken van steenoven pizza's.
Ik ben van plan om binnenkort de familie uit te breiden met een BBQ Guru of HeaterMeter, en hoop hier de benodigde informatie te vinden!
Alvast bedankt voor alle tips, die van harte welkom zijn!