G
Gregor
Gast
Goedemorgen,
De naam is Gregor en ben sinds een paar dagen in het bezit van een weber. Ik was de bbq-er die alles kon bakken in een half uurtje. Uitkijken voor zwart vlees en het zweet op de kop van het heen en weer rennen.
Nu, met de weber, wil ik is gaan kijken naar het indirect bbq-en en mooie gerechten van de bbq. Daarom is lid geworden van het forum en ik hoop hier een hoop mooie dingen op te vinden en wellicht advies. denk dat ik dat wel kan gebruiken. Ondanks het takke weer vanavond mijn eerste beenhammetje proberen.
groet
De naam is Gregor en ben sinds een paar dagen in het bezit van een weber. Ik was de bbq-er die alles kon bakken in een half uurtje. Uitkijken voor zwart vlees en het zweet op de kop van het heen en weer rennen.
Nu, met de weber, wil ik is gaan kijken naar het indirect bbq-en en mooie gerechten van de bbq. Daarom is lid geworden van het forum en ik hoop hier een hoop mooie dingen op te vinden en wellicht advies. denk dat ik dat wel kan gebruiken. Ondanks het takke weer vanavond mijn eerste beenhammetje proberen.
groet